pühapäev, 28. jaanuar 2018

Sarjast - müstilised lood ja abipalve loo lahendamiseks...

Pole ammu elus müstilisi lugusid juhtunud, aga nüüd on järjekordne kogemus olemas. Kuna mu uudishimu on suur, siis palun lugejate abi selle loo küsimustele vastuste leidmisel. Kuid esmalt siis lugu.

Tavaline loengupäev koolis. Õppeosakonnast tuli meil, et mind ootab pakk nende juures. Pakk, siis pakk. Peast käis läbi mõte, et oi kui äge, jõulud on naasnud. Loengute vaheajal läksin üllatusele järele. Sain punase kinkekoti, millel minu nimi ja sees päris mitu Bô Yin Râ raamatut, mitu kvaliteetpilti tema maalidest ja tekstiga postkaart.
paar raamatunäidist pakist
Hakkasin krabinal otsima raamatutest pühendust – ei miskit. Lappasin läbi kõik piltide tagumised küljed – ikka ei miskit, kuni jõudsin postkaardi tagumise poole krüptilise tekstini. Seejärel uurisin töötajatelt, et kuidas saadetis nendeni jõudis? Nemad, et tulnud kena pikk noor mees, küsinud nimeliselt mind, siis kirjutanud kotile minu nime ja lahkunud end tutvustamata.

Ma olen aegade jooksul uskude vastu siirast huvi tundnud: lugenud, uurinud, küsitlenud. Mul on üks tuttav luterlasest kirikuõpetaja ja erinevaid uskusid praktiseerivad tuttavad, kellega ma aeg-ajalt pikalt erinevate uskude üle arutlenud olen. Ma ise pole kunagi olnud ühegi koguduse või usuorganisatsiooni liige. Hakkasin siis meenutama ja internetis guugeldama. Ei suutnud tuvastada ühtegi tuttavat, keda teaksin www.byr.ee nimetatud kiirgajana. Ainus selge järeldus, milleni jõudsin, on see, et see saadetis on konkreetselt minule ja selles on mingi sõnum, millest pean aru saama.
postkaardi esikülg

Kuna uudishimu on suur, siis tuli idee, et palun lugejatelt selle krüptilise sõnumi lahtitõlgendamisel abi. Palve järgmine: kui kellelgi on teadmisi või mõtteid, mis eesmärgil need minuni jõudsid või mis selle saadetise mõte on või mida tähendab see postkaardil olev tekst, siis palun kirjutage kas kommentaaridesse või meiliaadressil tasakaaluntsnik@gmail.com

Iseenesest on juba postkaardil olev käekiri huvitav. Saksa mõjud, ei ole tänapäevane kiires rutus kirja pandud. Vaadake tähtde “t”, “f”, “s” kirjutamise viisi. 
postkaardil olev krüptiline tekst
Ja siis see sümbol, mis kaardi pealkirjaks on pandud. Samas on postkaart justkui teisest ooperist, st Dalai-laama visiidi käigus loodud mandala.

Keegi on mõelnud konkreetselt minu peale ja püüab mulle edastada sõnumit. Ja sellel Kellelgil on usku minusse, et ma saadetud sõnumist aru saan ning teen enda jaoks sobivad järeldused. Ilmselgelt on see Keegi minu võimeid,  teadmisi ja kogemusi üle hinnanud, sest sõnum ei ole minuni jõudnud. Selle eest sai põnevust küllaga. Olen neist raamatutest osa läbi lugenud ja kindlasti loen ka ülejäänud läbi. Neis on eatu ja ajatu tõde, see on kindel. Kuid, mis on see sõnum minule, see on seni tabamatuks jäänud. Ja seda tean ka, et kui küsimus, millele hing vastust ihkab, välja hääldada, siis varem või hiljem tuleb ka vastus. Sedakorda tahaks varem, sellest ka see abipalve... mitu pead on mitu pead.

Olen oma elatud aja jooksul igasugu vahvaid anonüümseid kingitusi kulleritega saanud: küll lilli, mänguasju, luuletusi, veine jms, kuid ei midagi sellist. Igal juhul tänud sellele inimesele, kes minu peale mõtles.

Head Lugejad, kui Teile kellelgi tekib mingi mõte, siis palun jagage!

26 kommentaari:

  1. mõni Teie õpilastest? seos selgeltkuulmisega? mõni seos loenguteemaga? hiljutine kohtumine? jne

    VastaKustuta
    Vastused
    1. lasin need võimalused peast läbi, ei sobinud. tänan kaasa mõtlemast!

      Kustuta
  2. Pööra oma haiguse puhul pilk maisest kõrgemale. Ära pane siia selliseid nohuseid internetist leitud pilte, vms. mis jäävad sinu alateadvusse pidama kui madalad vibratsioonid. Kaunista oma blogi inspireerivate ja vaimu tõstvate piltidega. Mantrate või palvete abil saad leevendada oma haigust, sellest lausa lahti saades.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tõsi, maailm pole vaid materiaalne. tänan soovituste eest, kuid antud postituse kontekstis sellest abi ei ole.

      haigusega tegelen. velkord, tänan heade mõtete eest!

      Kustuta
  3. Sümbol on OM ehk AUM. https://en.wikipedia.org/wiki/Om

    VastaKustuta
  4. Ma olen ka ise poetanud paljusid raamatuid neile, keda võiks need huvitada. Kuid ma pole kunagi selle peale tulnud, et vastaspool hakkaks sealt otsima omale müstilisi sõnumeid. Kuid kui tahad otsida müstikat, ju siis Ülemaailmse Telepaatilise Divisjoni Suur Silma tahab et sa sinisel kuul, 31.jaanuaril mediteeriks selle mandala peale või kasutaks neid mantrasid.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tõsti-tõesti. puudu on veel ristteed ja kristallid. aga tänud fantaasia eest:)

      Kustuta
  5. Ma oma lihtsameelsuses arvan ,et kui inimene põeb midagi rasket, siis on kohe jehoovakad ja teised kohe nagu kaarnad ukse taga, eeldades inimese vaimset murdumist ja võimalust oma tõde levitamiseks, halleluuja. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tundub jah et selline müstika paistab küll kõige tõenäolisem olema. Samas ei saa öelda, et Bo Yin Ra raamatud oleks sama mis jehhoovakate Vahitorn, igati lugemisväärt kirjandus. Aga et lausa Rahvusvaheline Telepaatiline Divisjon on mängus, siis peab küll ettevaatlik olema, juma teab kui kaugelt nad meie mõtteid loevad ja vastavalt mõtetele saadavad kirjandust ukse taha. ;) Ma näiteks nägin paar päeva tagasi unes et mu postkast oli jõulukinke täis - ei tea mis see küll tähendab?

      Kustuta
    2. kogu selle asja juures ongi ainus kummaline seik see postkaart oma sisuga. ülejäänu juures ei tekitanud miski kummastust ega uudishimu. raamatutes on oma iva sees, ei salgagi. kuid jah see divisjon kogu selle paketi juures...

      äkki see ennestus tulevasteks jõuludeks, et tuleb mahukam postkast soetada:)

      Kustuta
  6. Ma nägin täna poes esimest korda kuida yks pendliga konservikarbi sisu keemilist koostist tuvastas ja see ei olnud unes. Palvetada ja mediteerida võid ju ahjuroobiga või ilma selleta, ega selleks õppima ei pea, aga selle levitamiseks pead ennast koolitama. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. inimesed on erinevad ja kui neile pakub kindlustunnet pendliga askeldamine, siis see nende valik, kuigi kõrvalt vaadates võib kummastav olla. maailm on kohati ikka liiga värviliseks muutunud.

      seni kuni keegi ei survesta vaimsete valikute osas, on mul täiesti ükskõik, mllesse keegi usub või milliseid rituaale ta argipäevas toimetulemiseks kasutab. olgu siis telepaatiline divisjon või blood moon.

      Kustuta
  7. Võta siis asja kergemalt.:) Keegi tahtis lihtsalt oma raamatutest lahti saada ja et asi oleks müstilisem ja salapärasem, siis saatis mingi konksuga kaardi ka juurde, mis tal kodus vedeles. Rahvusvahelise Telepaatilise Divisjon sõdurid on omas misjonitöös. Samas Minu Nepaal raamatus Kaia-Kaire Hunt ravib oma äramurtud hüppeliigest ravimantrade ja visualiseerimisega ja sai terveks. Nii et mingi mõju nendel siiski on. Aga seda saab teada siiski ainult läbi oma kogemuste.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. pole painega olukorda võtnudki:) põnev oli lihtsalt, ei muud.

      mõttejõudu ei tohi alahinnata. enamus meie reaalsusest luuakse meie eneste peades. ja just, oma kogemus on see, mis tõe kriteeriumiks on. Head!

      Kustuta
    2. Internet ongi ühisteadvus ja me kõik oleme selles osalised.
      Ma ei tea mis seal FB-s sisemiselt tegelikult toimub, sest ise ei oma FB kontot. Kuid toon näiteks ühe oma kogemuse. Nimelt üpris tihti loen ühe müstilise tegelase (kes ise elab teisel pool maakera) avalikku kontot, ilma et ma midagi sinna kirjutaks. Ühtäkki avastasin et ta loebki mu mõtteid ja vastab mu mõtetele (või mõtetes tekkinud küsimustele), all ikka naeratav "love" koos nimetähega. Esialgu tegi see mulle nalja ning arvasin et see on lihtsalt juhus. Siis hakkasin tähelepanelikum olema ja enne ning peale lugemist kustutasin kõik küpsised. Ikka jätkus. Siis mõtlesin et ok, ma talitan nii nagu seal juhistes kirjas, puht huvi pärast. Nimelt oli mul üks probleem, millele ma ei näinud pikka aega mingit lahendust. Enne uinumist lõdvestusin ja palusin mõttepalves ta abi. Järgmine päev mu probleem lahenes nagu imeväel. :) Jätkasin ta FB lugemist. Veidi aja pärast küsiti unes (mitte unenäos) võõrapärase aktsendiga inglise keeles: "Kuidas sa tead et sa oled kosmilises teadvuses?" Möh, mõtlesin, mina ei tea midagi, sina tead, kas ma olen või ei ole.
      Siit moraal - me ei ole üksi, meid aidatakse, kui me küsime abi...

      Kustuta
    3. sageli takistab olmemüra meid nägemast/kuulmast meie jaoks olulist. siis ongi abiks vaigistada meeled ja siis kuuled/näed ka vastust. ennem uinumist endale küsimusi esitades tulevad vastused üsna peatselt. hommikuti ärgates lihtsalt tead.

      ja õige see, et abi tuleb, kui paluda. sõnastamine on oluline. vanaema ikka ütles, et ole hoolikas oma soovide väljendamisega.

      Kustuta
    4. "ennem uinumist endale küsimusi esitades tulevad vastused üsna peatselt. hommikuti ärgates lihtsalt tead."
      Aga miks sa siis seda võimalust ei kasutanud, vaid hoopis siia müra keskele esitasid abipalve? :)

      Kustuta
  8. Mõned mõtted "kirju maailma" suunal...
    On omamoodi iroonia, et tegelikult on selle "maailma värviliseks" muutumise taga mitte värvilisus, vaid just see sama külm, kalk ja ratsionaalne infotehnoloogiline areng, mis toob kõik maailma veidrused "supsti" peo peale(või siis lauaarvutisse).
    Küllap see maailm ole varemgi kenasti kirju olnud, lihtsalt siis oli see rahulikult hoomamatus kauguses.
    Kui minna veidi ajas tagasi, siis kui eit-taat koperdasid 3 km raadiuses oma tarest, pidid nad ise igasugu värvid välja mõtlema - muinasjutud, pärimuses ja muud heietused. Ei istunud ka siis inimloom rahus oma takukoonla juures - vajas nö värvi. Hetkel oleme ilmselgelt jõudnud infotehnoloogilisse epideemiasse, kus iga väiksemgi krõps, mida sinuni tahetakse tuua ka tuuakse. Kalkuleeriv ja ratsionaalne mõistus on lisanud sinna veel ka rahalise aspekti ja "värve" rohkem kui rubla eest.
    Üks väike mõtteke veel.
    Mulle on jäänud mulje(võimalik, et eksin), et "keskmisest targem" eestlane peab au asjaks kõiges kahelda. Muide siinjuures teen paranduse, kõiges - peale teaduse. Ta teeb seda ajastul, kus kõik on nii otseselt kui ka kaudselt seotud tugevalt raha ja võimuga. Ta hammustab oma tarkuses läbi, et JW tegelased on ajupesurid. Ta mõistab, et kivis ei saa olla midagi enamat, kui kivi.
    Samas ajab ta kahe-suu-poolega sisse (suurtööstuses kasumi eesmärgil toodetud) tablette, jaurab 24/7 alkoaktsiisist ja usub poliitikuid(kuigi 99,99% neist on korduvalt neile kotti pähe tõmmanud, neid mõnitanud, nende tagant varastanud/see 0,001% on poliitikas "käijad" mitte tegijad).
    Ehk siis miks ei jagu seda piiritud tarkust ja läbinägelikkust materiaalsesse ossa elust? Või on see lihtsalt karjas määgimise efekt? Et karjas on segasem ja saab vaikselt oma "asja" ajada. Ja kui karjane vilistab, siis joosta truilt tema järel kasvõi maailmalõppu...
    (kindlasti pole see mingi "eestlastele" ainuomane suhtumisviis, mida saaks suure "NOKIANA" maailma müüma hakata, kuigi väga tahaks ja oleks vaja seda no-kiat :D
    Aga jah, miks? Miks on see läbinägelikkus nii krdi selektiivne?

    VastaKustuta
  9. Mul tunne,et kasutad selle mulje tekitamiseks seda sama mida see keskmisest targem, ehk saad oma tarkuse sealt kus teised ja kahtled. Nokia teeb nüüd potikuid edasi.

    VastaKustuta
  10. Vastused
    1. mida lähedasem teema, seda subjektiivsem vaatenurk. kui seda metsa ees ei oleks...

      teisalt on ju ohutum targutada teemade üle, mis justkui vahetut mõju ei oma. ja see eestlaslik... omaenese tarkusest, ehk sada vakka tangusoola...selle juurdumiseks on läind mõnedsajad aastad ja kaks korda sama palju kulub väljajuurimisele.

      Kustuta
    2. Mnjah. Tõenäoliselt oli see nüüd see kord, kus ma oleks pidanud arvamuse arvamata jätma :) Nii ilmekalt joonistus välja see, kui võimatu on teist/teisi mõista. Arvata muidugi võib kõike. Aga jah, kuidagi kriipima jäi see asi. On tõsi, et iseennast on ehk kõikse raskem nö kõrvalt "objektiivselt" näha. Samas, löö või maha - kui ma oleks see keskmise tarkusega inimene, keda kirjeldasin, tunneks ma end Eestis maru hästi. Ma sulanduks ja tunneks vendlust. Asi on sellest aga kaugel. Tõsi, võimalik, et iseendale on valus näkku vaadata. Aga ausalt öeldes kõik see on kokku üks verbaalne mulin ja "miski" minus ei ole sellega nõus. Ja mitte natuke ei ole nõus vaid tunneb täielikku ja sügavat võõrastust...
      Aga jah, kuradile kõik :)
      Nii ehk naa me vaid arvame, et teised arvavad et meie arvame jne...
      Jah, väga omamoodi läbielamine...

      Kustuta
    3. miks avaldamata? vahel on vaja välja hääldada selleks, et tekiks mõtete arendus, vahel peab seemne külvama, et saaki saaks.

      ja igal on õigus oma arvamusele. iseennast õpib inimene terve oma elu tundma ja ka siis ei pruugi kõiki valgeid laike leida, ikka on jupp puudu. iseendaga on vahel üsna keeruline läbi saada, kuid teist võimalust ka suurt pole, sest sisemised vastuolud lõhuvad rohkem, kui välised.

      eks me kõik ela seal, kus meie jaoks nn õige paik tundub olema. meie oma valikute tulemus.

      milleks läbi teiste isiklikku arvamust püüda leida? seda, mida keegi kellegi väljaöeldud/kirjutatud sõnadest mõistab, see on selle inimese valik. me ei saa kellegi pähe omi mõtteid/arvamusi istutada. kui ikka öeldu mõte kohale ei jõua, siis võib olla mitu põhjust, alates sellest, et ei taheta mõista, et öeldud sõnad ei ole arusaadavad jms.

      Kustuta
  11. Facebookis olevat rahvusvaheline saladivisjon, mille ülesanne on mõtete lugemise võimalikkuse loomine FB jaoks. Sellest on internetis ingliskeelset jm juttu. Võimalik, et kuidagi sellega seotud.

    VastaKustuta

Kuidas ma ellu jäin

Tervitused kevadest minu armas, unarusse jäänud ajaveeb. Kevad on õhus, tuules ja päikeses, mida aina rohkem on. Kas kõik on hästi, küsivad...