esmaspäev, 19. september 2016

Arginädala algus Varjudemaal

...ainult edasi!
Võtsin aja maha ning vahetasin paariks päevaks keskkonda. Negatiivsed kogemused ja elamused tuleb endas neutraliseerida ning vabaks anda. Elus on tähtis positiivne ja hea, mitte halb. Kui keskenduda vaid miinuse poolele, siis maailm inimese ümber muutubki selliseks.

Mis ei tähendada seda, et halbade asjadega ei pea tegelema. Jaanalinnuefekti puhul võib juhtuda, et pead liiva alla peites lüüakse pea vastu betooni, mis liivaga kaetud on. Halbade asjadega tegelemine elus nõuab oskust ja kindlasti ka selget pead.

See on nagu filtrite loomine: Inimene annab välja ja võtab vastu ümbritsevast selle, mida ta ise soovib. Ja kui jagatakse head, siis milleks keskenduda halvale? Harvad erandid on need, kes on sünnipärased masohhistid.

Mida head leidsin nädalavahetusest? Loodus, vaikus, positiivsed mõtted ja head Inimesed. Defragmenteerisin oma kõvaketta ning olemine sai palju parem. Fookus loksus jälle paika.

Kohati kummitab veel küsimus, et mis on maaslamaja muttatallamise eesmärk ja kuidas see Tallaja enesetunnet saab parandada, aga see on muutunud pigem abstraktseks küsimuseks. Kui oled Looja, siis kuidas saab joonelt Hävitajaks ümber kvalifitseeruda? Kindlasti ei jäta ma alustatud teed pooleli ja ei kaota lugupidamist meedikute vastu, kes teevad tänuväärt tööd.

Universum pakub alati võimalusi, tuleb neid vaid märgata. Märkamise eelduseks on valmisolek ja vajadus äratundmiseks. Vastasel juhul võivad olla paradiisi väravad pärani lahti ja ikka astud neist mööda või nutad silmad peast, et maailm kohtleb ebaõiglaselt.

Head alanud arginädalat!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kuidas ma ellu jäin

Tervitused kevadest minu armas, unarusse jäänud ajaveeb. Kevad on õhus, tuules ja päikeses, mida aina rohkem on. Kas kõik on hästi, küsivad...