pühapäev, 10. juuli 2016

Blogimisest ja Mõttest

Tänan Lugejaid kaasamõtlemast. Oma meeldivaks üllatuseks leidsin, et pea olematu reklaamita on minu ajaveebi kirjutisi on klikitud kahe nädala jooksul veidi üle tuhande korra. See teeb veidi üle 70 kliki päevas. Lugejaid on nii Eestist, USAst, Kanadast, Soomest, Ukrainast, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Hispaaniast, Portugalist, ja Rootsist.  

Ühe täiesti algaja blogija kohta täiesti tore tulemus, mis annab tunnistust sellest, et see, mida Teiega jagan, pakub huvi. Põnev on ka see, et kirjutatakse. Kui nüüd sooviks teadlikult läheneda ja suurendada Lugejate arvu, siis ka selle jaoks on Bloggeris olemas piisavad algandmed. Professionaalne kretinism on ikka saatanast.

Samas, kui ma  pean Varjudemaale jääma veel mõneks ajaks ning sissetulekute peale mõtlen, siis ilmselt tuleks teadlikult läheneda.  Hetkel tunnen rõõmu sellest, et sobran oma juba kirjutatud varamus ning kohendan kirjutisi ja jagan mõtteid nii nagu parasjagu hea tundub olevat.

Teraapilist kirjutamist soovitan julgelt kõigile, kes tunnevad, et mõtted peas on liiga kaootilised ja hakkavad segama keskendumist. Kui Inimene mõtleb, siis töötavad mõttemustrid ühtpidi. Kui inimene rääkima hakkab, siis see esmapilgul kaootiline mõttemaailm hakkab korrastuma. Kõige selgemaks saab oma mõtted siis, kui need kirja panna. Öeldakse, et mõte saab Sõnaks ja Sõna saab teoks.

Minu siirad tänud Lugejale ja et me olemine hea saaks, siis Heale Lugejale palju Häid Mõtteid!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kuidas ma ellu jäin

Tervitused kevadest minu armas, unarusse jäänud ajaveeb. Kevad on õhus, tuules ja päikeses, mida aina rohkem on. Kas kõik on hästi, küsivad...