pühapäev, 17. detsember 2017

Lõppev aastalõpuhullus ja veidi meditsiinisüsteemi hammasratastest (vol7)

netiavarustest
Sellel aastal on jäänud kaks pühapäeva veel. Ja ongi järjekordne aasta läbitud. Aastalõpuhullus sai eilsega otsa. Nüüd viimased kokkusõlmimised ja kaks nädalat looderdamist ootab ees. Magasin pea 12 tundi jutti. Esimene nädal kiiritusest sai ka läbitud. Reedel tundsin korra, et palju sai, kui peale haiglat koolis kuuendat loengutundi lõpetasin. Mitte väsimuse tunne ei tulnud, vaid nõrkus saabus. Aga tehtud sai ja see peamine.

Käe närvid on kuidagi salapäraselt haiget saanud. Karpaalkanalitega kõik korras, ütlevad uuringutulemused, kuid ilma ravimiteta ei saa. Kirjutamine on takistatud ja käes puudub jõud. Arst korra arvas, et ehk need skelooritilised luud on mingi närvikimbu üles leidnud ja oma haardesse võtnud. Võib ju ka niipidi olla. Samas venitada ma end ei tohi. Selline nn töss käsi on. Kohvitassi tõstmine on nagu kangelastegu. Aah, eks siis on sedakorda niipidi. Ja küll ka sellele küsimus vastus tuleb.

Täna hakkame lastega koristama. Tõenäoliselt nemad koristavad ja  mina ukerdan jalus ning teen miskit kergemat. Kuuse pidime ka tuppa tooma. Kõik ülejäänud võib olemata olla, kuid kuusk ja kõik lapsed jõululaupäeval ümber suure laua peavad olema. Ma eelmisel aastal kirjutasin, kuidas ma plaanisin plastmasskuuse peale üle minna ja mida lapsed sellest arvasid. Hea, et mässu ei korraldanud.

Pole jupp aega kriipsugi kirjutanud, mis seisus mu tervisega seotud kriminaalasi on. Mäletatavasti kohustas Ringkonnakohus Riigiprokuratuuri algatama kriminaalasja ja 05. Juulil ka nii sai olema. Nüüd on detsember ja mis te arvate, kas miskit on kriipsugi edasi liikunud? Mu esindaja saadab kord kuus meili uurimist juhtivale prokurörile ja iga korda tuleb vastuseks miskit sellist, et kuna täiendava ekspertiisi valmimine võtab aega, siis ei ole meil Teile miskit rohkemat teatada. Möödunud on viis kuud. Huvitav, kuskohast nad selle ekspertiisi tellivad? Anyway, miskit kalevialla pole nügitud ja see peamine. Kui täiendavat infot tuleb, eks ma jagan Teiega ka.

Kuna ma terve detsembri siiani miskit muud peale kohustuste täitmise pole teinud, siis sedakorda see kirjutis ka lühikeseks jääb. Peagi jõuan jälle endani, eks ma siis paranda ennast.

Helget olemist ja järgmise korrani!


3 kommentaari:

  1. Lihtsalt infoks, Mul oli nii, et ka nagu karpaalkanali jama nagu oleks olnud,aga ei olnud, mingid epilepsia tabletid kirjutati, ei uskunud, läksin korraliku närviarsti juurde see arvas, et kaelas lünfid pressivad närvidele peale,ja et kui äralõigatakse, siis kaob ära, nii ka oli.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. see on ka üks pakutud variantidest olnud. aga igasugused skalpellid jätan esialgu kõrvale. neuroloog oligi see, kes karpaalkanalite jama oma mingite tarkade masinatega avastas. aga eks elame-näeme. järgmisel kolmapäeval uued uuringud. täanud kaasamõtlemise eest!

      Kustuta

Kuidas ma ellu jäin

Tervitused kevadest minu armas, unarusse jäänud ajaveeb. Kevad on õhus, tuules ja päikeses, mida aina rohkem on. Kas kõik on hästi, küsivad...